2013-11-13 22:27:12• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ma mintha kicserélték volna

Napi horoszkóp november 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Mások talán indokolatlannak és érthetetlennek találják az ön optimizmusát, de ne bánja. A lendületére akkor is szükségük van, ha egyelőre inkább csak fanyalognak tőle. Mégis ön lehet az, aki a dolgokat kimozdítja a holtpontról.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nem jellemző önre, de az utóbbi időben túlságosan is adakozóvá vált. Ön talán a családjának adott segítséget nem is tartja számon. De ha már önmagától mindent megvon érettük, az is túlzásnak számít. Törődjön többet önmagával!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ön a legváltozékonyabb jegyű, s most ez a változékonyság nem csak a gondolataira, de a hangulataira is jellemző lehet. Ne is várja el, hogy bárki követni tudja ma ebben! Legyen elnéző a szeretteivel, vagy tartsa magát távol tőlük!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma mintha kicserélték volna: változékony és hisztérikus. Mindezt az uralkodó bolygójával együtt álló Uránusznak is köszönheti. Ma mindenre érzékenyebben reagál, a bántás mélyebben sebez. Ne vegyen mindent a lelkére!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A szokásosnál nehezebb ma megfelelnie az elvárásoknak. Uralkodói természete ma teljességgel zabolázhatatlan, és szinte sértésnek vesz minden utasítást, pláne parancsot. A magányos munkát, vagy a főnöki pozíciót jobban élvezi.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Nagyon sok megterhelést vállalt mostanában magára. Szerencséjére a rutinja sok nehézségen átsegítheti. De a mai napon még önt is állíthatja váratlan helyzetek elé a sorsa. Ne álljon ellent, ha segíteni akarnak önnek kéretlen jóakarói!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Kipróbál valami új tevékenységet, amiben nagy örömét is lelheti. Lehetséges, hogy ez egy új hobbi elkezdését is jelenti önnek? Meglehet, ezért némi anyagi áldozatokat is kell hoznia, de ha megéri az örömet, miért is ne tenné?

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha valamilyen konkurencia harcba keveredik, vagy vitába száll egy vetélytársával, hamar kiderülhet az illetőről, hogy erősebb, befolyásosabb, mint várta volna. Fontolja meg a kompromisszumkötés, együttműködés lehetőségét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Az érzelmei uralják, és ez bizony még a pénzügyi döntéseit is befolyásolja. Talán azért, mert túl szerelmes, vagy mert túlságosan csalódott. Esetleg mind a kettő szerepet játszik benne. Néha a heves érzelem is lehet jó tanácsadó.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A családi ügyeket érintő kérdésekből szokásához híven kihagyná a családja tagjait. Egyeseknek azonban – talán épp a gyerekeinek – ez aligha tetszik. Ha akarja, ha nem ma végre figyelembe kell venni az ő igényeiket is.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Kényes pénzügyi döntések meghozatalában kérje ki a kedvese véleményét. Az ugyanis nem fair, hogy egyedül dönt, s aztán, ha nem úgy sülnek el a dolgok, a kedvesét nyaggatja, hogy segítsen újra. Közös a felelősség, közös döntés.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Bizonyos nézeteltéréseket tisztáznia kellene a kedvesével. A stílusbeli különbségeken azonban kár is vitatkozniuk. Stílusok és pofonok, különbözőek. Közelíteni lehet, de egyformák már sosem lesznek, ha eddig nem voltak azok.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: